VOORGERECHT:

 

        • * WILDBOUILLON MET CANTHARELLEN      € 7,50
            • * KNOLSELDERIJ SOEP     € 7,50

            • * SALADE EENDENBORST     € 15,50

                  •    met een coulis van framboise, foie gras en een verse vijg
            • * HERTEN CARPACCIO MET TRUFFELMAYONAISE     €15,50

            • ******
          • HOOFDGERECHT:

        • * HERTENBIEFSTUK     € 29,50
          •   boerderij hert van het Eifellerland , geserveerd met een rode wijnsaus en cantharellen

            • * ” JACHTSCHOTEL”     € 27,50
        •  een trio van haas, hert en wildzwijn
        • * HAZENPEPER     € 24,50

        • ******
      • NAGERECHT:

      •  * APFELSTRUDEL      € 6,75

      •  huisgemaakt, met een bolletje ijs, slagroom en vanillesaus

      •  * KANEEL PARFAIT     € 7,50

              •  * CRÉME BRULÉE     € 7,50
              • * “TOFFE PEER”     € 8,50
              •  warm stoofpeertje met ijs en slagroom
              • * KAASPLANK     € 15,75
            •  met diverse klassieke streekkaasjes, brood en appelstroop
          • ******
            • WIJNTIP:

            • RAMON BILBOA CRIANZA

          • ******
          • De gerechten worden geserveerd met warme seizoens groenten, puree en frites
        • ******